Code: 323B
Description: Tomate, maduro, cru, Lycopersicon esculentum var. Santa Cruz << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100g | References |
|---|---|---|---|
| Vitamina A | mcg | 85,0 | 99,1612 |
| Vitamina A (RAE) | mcg | 42,5 | 99,1612 |
| beta-caroteno total | mcg | 510 | 99 , 1612 |
| trans-beta-caroteno | mcg | 510 | 99 , 1612 |
Data source:
99 - Rodriguez-Amaya DB, Tavares CA. Importance of cis-isomer separation in determining provitamin A in tomato and tomato products. Food Chem. 1992; 45: 297-302.1612 - Tavares CA. Composição de carotenóides e valor de vitamina A em tomate, milho, pêssego e seus produtos processados. [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 1991. 142 p.