Code: BRC1163A
Description: Barley, flour (medium low and high extraction rate), Brazil << Cevada, farinha (média de baixa e alta taxa de extração), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1299 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 308 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 13,3 | 0,11 | 13,3 | 13,4 | 2 | 1816 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 71,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 53,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 12,1 | 0,45 | 11,8 | 12,4 | 2 | 1816 | Analítico |
Lipids | g | 1,03 | 0,42 | 0,73 | 1,33 | 2 | 1816 | Analítico |
Fiber | g | 18,1 | 6,94 | 13,2 | 23,0 | 2 | 1816 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,90 | 0,60 | 1,47 | 2,32 | 2 | 1816 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,17 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,09 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,47 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 25,5 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Iron | mg | 2,31 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Sodium | mg | 3,37 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Magnesium | mg | 64,5 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Phosphor | mg | 236 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Potassium | mg | 316 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Zinc | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Copper | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Selenium | mcg | 2,22 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Niacin | mg | 5,30 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | tr | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Folate | mcg | 32,7 | - | - | - | - | 1750 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 12,1 | 0,45 | 11,8 | 12,4 | 2 | 1816 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1750 - National Food Institute - Technical University of Denmark. Danish Food Composition Databank. 2015. Disponível em:https://frida.fooddata.dk/?lang=em1816 - Nörnberg ML, Borolotti CM, Minella E, Nörnberg JL. Caracterização e potencial reológico de farinhas de cevada e mistas. Braz J Develop. 2022; 8(2): 10289-312.
