Code: BRC0947F
Description: Meat, beef, veal, ossobuco with fat, boiled, without oil, unsalted << Carne, bovina, ossobuco de vitela c/ gordura, cozida, s/ óleo, s/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 797 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 190 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 61,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 2,10 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 2,10 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 27,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 7,77 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 92,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 2,71 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,55 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 22,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 90,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 34,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 214 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 201 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 5,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 19,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 1,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 3,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,86 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/