Code: BRC0862F
Description: Meat, rabbit, cooked, without oil, unsaltedOryctolagus cuniculus << Carne, coelho, cozida, s/ óleo, s/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 709 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 168 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 58,8 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 29,3 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Lipids | g | 5,70 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 6,20 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 92,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 2,33 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,28 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,60 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 24,5 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Calcium | mg | 17,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Iron | mg | 1,30 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Sodium | mg | 56,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Magnesium | mg | 26,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Phosphor | mg | 210 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Potassium | mg | 320 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,10 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | 37,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,30 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 8,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Folate | mcg | 9,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 29,3 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
Data source:
1765 - Australian Food Composition Database. Nutrient tables for use in Australia (NUTTAB). 2015. Disponível em:https://www.foodstandards.gov.au/science/monitoringnutrients/afcd/Pages/foodsearch.aspx