Code: BRC0798A
Description: Pasta, lasagna, ready-to-eat, industrialized, frozen (average of several flavours) << Lasanha, pronta, industrializada, congelada (média de diferentes sabores), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 560 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 134 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 72,6 | 0,95 | 71,8 | 73,7 | 4 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 13,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 11,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,77 | 0,99 | 4,53 | 6,94 | 4 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 6,75 | 0,46 | 6,07 | 7,00 | 4 | 337 | Analítico |
Fiber | g | 1,50 | 0,00 | 1,50 | 1,50 | 4 | 337 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,60 | 0,06 | 1,52 | 1,65 | 4 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 27,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total saturated fatty acids | g | 3,11 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,84 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,08 | - | - | - | - | - | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,13 | - | - | - | - | - | Calculado |
Calcium | mg | 99,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Iron | mg | 1,03 | - | - | - | - | - | Calculado |
Sodium | mg | 255 | - | - | - | - | - | Calculado |
Magnesium | mg | 9,50 | - | - | - | - | - | Calculado |
Phosphor | mg | 104 | - | - | - | - | - | Calculado |
Potassium | mg | 153 | - | - | - | - | - | Calculado |
Zinc | mg | 1,59 | - | - | - | - | - | Calculado |
Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
Selenium | mcg | 4,37 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 43,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 36,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,08 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,10 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | - | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | - | - | Calculado |
Niacin | mg | 1,82 | - | - | - | - | - | Calculado |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,77 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin C | mg | 0,47 | - | - | - | - | - | Calculado |
Folate | mcg | 6,58 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.