Code: BRC0789A
Description: Barley, pelled, raw, BrazilHordeum vulgare << Cevada, s/ casca (pérola), crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1435 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 340 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 9,59 | 0,37 | 9,23 | 10,0 | 6 | 441 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 71,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 56,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 13,8 | 1,29 | 11,7 | 14,9 | 6 | 441 | Calculado |
Lipids | g | 3,33 | 0,37 | 2,91 | 4,00 | 6 | 441 | Analítico |
Fiber | g | 15,1 | 1,96 | 12,4 | 17,4 | 6 | 441 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,89 | 0,32 | 1,51 | 2,27 | 6 | 441 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,43 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,61 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 29,2 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 2,51 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 9,05 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 79,4 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 222 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 281 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,14 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,42 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 37,9 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 6,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 3,11 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,19 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,12 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 4,63 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,26 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 23,1 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 13,8 | 1,29 | 11,7 | 14,9 | 6 | 441 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
441 - Helm CV, De Francisco A. Chemical caracterization of Brazilian hulles barley varieties, flour fractionation and protein concentration. Sci Agric. 2004; 61(6): 593-7.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
