Code: BRC0775B
Description: Coriander (cilantro), leaves, raw, BrazilCoriandrum sativum << Coentro, folha, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 242 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 57 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 83,3 | 0,13 | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 12,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 9,07 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 1,82 | - | - | - | - | 1778 | Calculado |
| Lipids | g | 0,93 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Fiber | g | 2,96 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,98 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 182 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Iron | mg | 5,80 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Sodium | mg | 46,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 46,3 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Phosphor | mg | 251 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Potassium | mg | 359 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Manganese | mg | 3,25 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Zinc | mg | 1,38 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Copper | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Selenium | mcg | 0,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 600 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 4,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 2,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 58,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 133 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 1,82 | - | - | - | - | 1778 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/1778 - Souza KKC. Potencial antioxidante, mineral, inibitório de enzimas α-amilase e lipoxigenase e composição centesimal de espécies da família Apiaceae [tese]. Lavras: Universidade Federal de Lavras, Instituto de Química; 2016. 105 p.