Code: BRC0223F
Description: Brazilian recipe with beef tripe(carne boi bucho cozida, s/ óleo, s/ sal), << Dobradinha, , (meet beef rumen, without oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 504 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 119 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 75,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,23 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,23 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 19,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 4,44 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 144 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 2,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 11,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,01 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 28,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 8,25 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 57,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 57,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 2,72 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 4,27 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Assumido |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/