Code: BRC0152F
Description: Meat, turkey, leg, without skin, raw, BrazilMeleagris gallopavo << Carne, peru, coxa, s/ pele, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 557 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 133 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 75,0 | - | - | - | 1 | 228 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,07 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,07 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 16,5 | - | - | - | 1 | 228 | Calculado |
Lipids | g | 7,43 | - | - | - | 1 | 228 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,93 | - | - | - | 1 | 228 | Analítico |
Cholesterol | mg | 78,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 2,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 15,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 67,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 19,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 161 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 249 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 2,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 9,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 16,5 | - | - | - | 1 | 228 | Analítico |
Data source:
228 - Torres EAFS, Campos NC, Duarte GML, et al. Composição centesimal e valor calórico de alimentos de origem animal. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 145-50.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
