Code: BRC0148F
Description: Meat, wethers, loin, raw, Brazil << Carne, ovino, capão, lombo, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 622 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 148 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 71,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 0,01 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,01 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 20,6 | - | - | - | 1 | 1036 | Calculado |
Lipids | g | 7,33 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 69,0 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 2,91 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 8,72 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Iron | mg | 3,98 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Sodium | mg | 48,2 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Magnesium | mg | 27,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 235 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 376 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 4,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 6,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 3,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 20,6 | - | - | - | 1 | 1036 | Analítico |
Data source:
1036 - Pinheiro RSB, Sobrinho AGC, Souza HBA, Yamamoto SM. Informações nutricionais de carnes ovinas em rótulos comerciais, comparativamente às obtidas em análises laboratoriais. Ciênc Tecnol Aliment. 2007; 27(2): 376-81.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
