Code: BRC0126F
Description: Meat, chicken, thigh, with skin, raw, BrazilGallus gallus << Carne, frango, sobrecoxa, c/ pele, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1004-----Calculado
Energykcal241-----Calculado
Moistureg63,0-63,063,02338,1681Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Calculado
Available carbohydratesg0,00-----Calculado
Proteinsg16,7-15,518,02338,1681Calculado
Lipidsg19,5-18,020,92338,1681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,87-0,751,002338,1681Analítico
Cholesterolmg87,6---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg6,10---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg8,60---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg3,20---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,06---11681Analítico
Calciummg7,09---11681Analítico
Ironmg0,71---11681Analítico
Sodiummg68,3---11681Analítico
Magnesiummg21,5---11681Analítico
Phosphormg154---11681Analítico
Potassiummg190---11681Analítico
Zincmg1,35-1,311,4021681,1747Analítico
Coppermg0,05---11681Analítico
Seleniummcg6,40----1745Analítico
Vitamin Amcg5,67----1681Atribuído
Vitamin Amcg5,67----1681Atribuído
Vitamin Dmcg0,11----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,23----1742Atribuído
Thiaminemg0,09----1681Atribuído
Riboflavinmg0,06----1681Atribuído
Niacinmg3,45----1681Atribuído
Pyridoxine (B6)mgtr----1681Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,68----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg3,31----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing16,7-15,518,02338,1681Analítico

Data source:

338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.

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