Code: BRC0114A
Description: Pasta, lasagna, green, bolognese, frozen, BrazilSadia, << Lasanha, verde, bolonhesa, congelada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 548 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 130 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 73,0 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 12,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 11,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,94 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 6,07 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Fiber | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,12 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 21,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 2,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 81,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 0,66 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 345 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 18,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 106 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 181 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,81 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 50,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 1,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 2,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 33,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
