Code: BRC0111A
Description: Pasta, lasagna, ready-to-eat, industrialized (average of several flavours), Brazil << Lasanha, pronta, industrializada (média diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 553 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 132 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 72,6 | 0,95 | 71,8 | 73,7 | 4 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 13,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 12,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,77 | 2,45 | 4,53 | 6,94 | 4 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 6,39 | 2,82 | 4,92 | 7,00 | 4 | 337 | Analítico |
Fiber | g | 1,50 | 0,07 | 1,50 | 1,50 | 4 | 337 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,60 | 0,06 | 1,52 | 1,65 | 4 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 22,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 3,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,25 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 82,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 0,67 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 351 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 18,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 108 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 184 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 53,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,09 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 1,44 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 2,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 33,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
