Code: BRC0108K
Description: Adzuki beans, sweet << Doce, feijão, azuki, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 984 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 232 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 39,3 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 54,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 49,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 4,80 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Lipids | g | 0,60 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Fiber | g | 5,70 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,50 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,09 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,16 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 19,0 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Iron | mg | 1,50 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Sodium | mg | 56,0 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Magnesium | mg | 23,0 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Phosphor | mg | 73,0 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Potassium | mg | 160 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,70 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Copper | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Folate | mcg | 8,00 | - | - | - | - | 1779 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1779 - Ministry of Education Culture Sports Science and Technology - Japan (MEXT). Standards Tables of Food Composition in Japan. 2015. Disponível em: https://www.mext.go.jp/en/policy/science_technology/policy/title01/detail01/1374030.htm