Code: BRC0105A
Description: Breakfast cereal, corn/wheat/oat, BrazilFroot Loops, << Cereal matinal, milho/trigo/aveia, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1649 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 389 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 3,04 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 86,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 84,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,28 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Lipids | g | 2,33 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Fiber | g | 2,15 | - | - | - | - | 184 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,54 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Total saturated fatty acids | g | 0,80 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,15 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 57,1 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 3,95 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 410 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 8,04 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 43,7 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 52,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 8,59 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 108 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 54,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,74 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 1,12 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 10,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,80 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 14,7 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 6,28 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
184 - Lanfer Marquez UM, Nishi LE, Barros RMC, et al. Estudo da composição química de flocos de cereais com ênfase nos teores de fenilalanina. Ciênc Tecnol Aliment. 1997; 17(3): 314-9.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
