Code: BRC0102A
Description: Breakfast cereal, corn flakes, Brazil << Cereal matinal, milho, corn flakes, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1539 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 362 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 5,67 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 83,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 79,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,80 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Lipids | g | 0,56 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Fiber | g | 3,57 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,54 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Total saturated fatty acids | g | 0,19 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,24 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,28 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 55,6 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 3,85 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 399 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,82 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 42,5 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 50,8 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 8,36 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 26,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 13,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 1,09 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 9,99 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,78 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 14,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 7,80 | - | - | - | 1 | 184 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
184 - Lanfer Marquez UM, Nishi LE, Barros RMC, et al. Estudo da composição química de flocos de cereais com ênfase nos teores de fenilalanina. Ciênc Tecnol Aliment. 1997; 17(3): 314-9.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
