Code: BRC0101A
Description: Breakfast cereal, corn, with sugar, Brazil (average different brands) << Cereal matinal, milho, c/ açúcar, Brasil (média diferente marcas), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1591 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 375 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 4,18 | 0,87 | 3,00 | 5,70 | 7 | 184,321,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 87,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 85,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,38 | 1,42 | 3,70 | 7,80 | 7 | 184,321,1681 | Analítico |
Lipids | g | 0,85 | 0,69 | 0,38 | 2,33 | 7 | 184,321,1681 | Analítico |
Fiber | g | 1,98 | 1,07 | 0,93 | 3,57 | 7 | 184,321,1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,06 | 0,61 | 1,48 | 3,20 | 7 | 184,321,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Total saturated fatty acids | g | 0,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,42 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 56,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 3,90 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 405 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,94 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 43,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 51,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 8,48 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 30,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 15,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | tr | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,63 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,73 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 1,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 10,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,79 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | tr | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 14,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 372 | - | - | - | - | - | Estimado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 5,38 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
184 - Lanfer Marquez UM, Nishi LE, Barros RMC, et al. Estudo da composição química de flocos de cereais com ênfase nos teores de fenilalanina. Ciênc Tecnol Aliment. 1997; 17(3): 314-9.321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
