Code: BRC0097F
Description: Meat, rabbit, raw (average of several cuts), BrazilLepus cuniculus << Carne, coelho, selecta, crua (média de diferentes cortes), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 490 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 116 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 74,8 | - | - | - | 1 | 205 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 1,52 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 1,52 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 18,5 | - | - | - | 1 | 205 | Calculado |
Lipids | g | 4,06 | - | - | - | 1 | 205 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,12 | - | - | - | 1 | 205 | Analítico |
Cholesterol | mg | 41,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 1,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,79 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 12,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 38,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 17,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 197 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 305 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 6,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 7,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 18,5 | - | - | - | 1 | 205 | Analítico |
Data source:
205 - Marto MHC, Moraes MAC. Caracterização da carne de coelho da raça selecta e estudo de preferência. In: IV Congresso Nacional da SBCTA. Resumos dos trabalhos. 1994; São Paulo.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
