Code: BRC0096F
Description: Meat, goat, leg and shank, raw (average of several samples), BrazilCapra hirbus << Carne, cabrito, pernil e paleta, crua (média de diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ454-----Calculado
Energykcal107-----Calculado
Moistureg75,7---1360,610Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Assumido
Available carbohydratesg0,00-----Assumido
Proteinsg20,5---1360,610Calculado
Lipidsg2,85---1360,610Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,94---1360,610Analítico
Cholesterolmg70,5----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg0,88----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg1,28----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,22----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg4,63---1360,610Analítico
Ironmg2,48---1360,610Analítico
Sodiummg66,5----452,500,610Atribuído
Magnesiummg19,0----452,500,610Atribuído
Phosphormg175---1360,610Analítico
Potassiummg269----452,500,610Atribuído
Zincmg4,03----1742Atribuído
CoppermgNA------
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,32----1742Atribuído
Thiaminemg0,07----1742Atribuído
Riboflavinmg0,47----1742Atribuído
Niacinmg3,02----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,00----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,91----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg3,82----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing20,5---1360,610Analítico

Data source:

360 - Madruga MS, Arruda SGB, Araújo EM, et al. Efeito da idade de abate no valor nutritivo e sensorial da carne caprina de animais mestiços. Ciênc Tecnol Aliment. 1999; 19(3): 374-9.
452 - Madruga MS, Narain N, Duarte TF, et al. Características químicas e sensoriais de cortes comerciais de caprinos SRD e mestiços de Bôer. Ciênc Tecnol Aliment. 2005; 25(4): 713-9.
500 - Beserra FJ, Monte ALS, Beserra LCN M, Nassu RT. Caracterização química da carne de cabrito da raça Moxotó e de cruzas Pardo albina x Moxotó. Pesq Agropec Bras. 2000; 35(1): 171-7.
610 - Madruga MS, Arruda SGB, Andrade LT, Beserra FJ. Efeito da castração sobre parâmetros químicos, físico-químicos e sensoriais da carne caprina de animais mestiços. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(1): 23-6.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).