Code: BRC0093A
Description: Cereals, porridge, dry mix (averga of several flavours), Brazil << Cereais, mistura p/ mingau (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1571 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 370 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 5,72 | 1,71 | 4,37 | 8,14 | 4 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 86,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 82,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,18 | 3,49 | 0,58 | 8,90 | 4 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | 1,31 | 0,75 | 0,37 | 2,12 | 4 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 3,20 | 1,72 | 0,88 | 4,98 | 4 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,70 | 1,02 | 0,51 | 3,00 | 4 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Total saturated fatty acids | g | 0,30 | 0,16 | 0,10 | 0,50 | 4 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,30 | 0,22 | tr | 0,50 | 4 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,60 | 0,39 | 0,10 | 1,00 | 4 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Calcium | mg | 412 | 170 | 218 | 584 | 4 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 15,5 | 18,2 | 3,03 | 42,0 | 4 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 542 | 478 | 14,9 | 1163 | 4 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 30,7 | 29,7 | 4,28 | 72,3 | 4 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 315 | 145 | 169 | 515 | 4 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 123 | 105 | tr | 244 | 4 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 4,59 | 7,11 | 0,36 | 15,2 | 4 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,07 | 0,09 | tr | 0,21 | 4 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | Analítico |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 2,16 | 1,63 | 0,74 | 3,72 | 4 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,34 | 0,42 | tr | 0,88 | 4 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 12,8 | 11,0 | tr | 24,2 | 4 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 2,93 | 1,58 | 1,49 | 5,08 | 4 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 54,7 | 56,1 | tr | 109 | 4 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 43,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
