Code: BRC0092F
Description: Meat, goat, baby goat, raw (average of several samples), BrazilCapra hirbus << Carne, cabrito, mamão (cabrito jovem), crua (média de diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ340-----Calculado
Energykcal80-----Calculado
Moistureg79,71,0477,880,34206,500Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Assumido
Available carbohydratesg0,00-----Assumido
Proteinsg17,51,3015,919,14206,500Calculado
Lipidsg1,160,041,121,214206,500Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,630,311,292,034206,500Analítico
Cholesterolmg28,7----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg0,36----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,52----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,09----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg6,881,305,628,213500Analítico
Ironmg0,360,110,260,483500Analítico
Sodiummg69,19,8059,278,83500Analítico
Magnesiummg19,73,7616,323,73500Analítico
Phosphormg17320,21561963500Analítico
Potassiummg27917,32592923500Analítico
Zincmg3,50----1742Atribuído
Coppermg0,22----1742Atribuído
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00----1681Assumido
Vitamin Amcg0,00----1681Assumido
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,13----1742Atribuído
Thiaminemg0,06----1742Atribuído
Riboflavinmg0,41----1742Atribuído
Niacinmg2,62----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,00----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,79----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg3,32----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing17,51,3015,919,14206,500Analítico

Data source:

206 - Beserra FJ, Monte ALS, Beserra LCNM. Caracterização centesimal e fração mineral em carne de cabrito mamão da raça moxoto e cruzas parda alpina X moxoto. In: XV Congresso Nacional da SBCTA. Resumos dos trabalhos. 1996; Poços de Caldas.
500 - Beserra FJ, Monte ALS, Beserra LCN M, Nassu RT. Caracterização química da carne de cabrito da raça Moxotó e de cruzas Pardo albina x Moxotó. Pesq Agropec Bras. 2000; 35(1): 171-7.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).