Code: BRC0088F
Description: Meat, buffalo, loin, raw, BrazilBubalis bubalis Murrah << Carne, búfalo, lombo, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 428 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 101 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 75,9 | - | - | - | 1 | 448 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 21,2 | - | - | - | 1 | 448 | Calculado |
Lipids | g | 1,83 | - | - | - | 1 | 448 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 3 | 448 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,08 | - | - | - | 1 | 448 | Analítico |
Cholesterol | mg | 79,0 | - | - | - | - | 448 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,41 | - | - | - | - | 448 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,29 | - | - | - | - | 448 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,21 | - | - | - | - | 448 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 12,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 53,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 32,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 200 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 302 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,96 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,54 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 8,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 21,2 | - | - | - | 1 | 448 | Analítico |
Data source:
448 - Lira GM, Mancini-Filho J Torres RP, et al. Composição centesimal, valor calórico, teor de colesterol e perfil de ácidos graxos da carne de búfalo (Bubalis bubalis) da cidade de São Luiz do Quitunde-AL. Rev Inst Adolfo Lutz. 2005; 64(1): 31-8.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
