Code: BRC0088A
Description: Cereal, milk flour, Brazil << Cereais, farinha, láctea, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1694 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 400 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 3,80 | - | 2,70 | 3,00 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 75,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 73,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 12,2 | - | 11,9 | 16,4 | 2 | 321,1681 | Calculado |
Lipids | g | 6,06 | - | 5,79 | 7,80 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Fiber | g | 2,47 | - | 1,94 | 2,60 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,18 | - | 1,86 | 2,37 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 11,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,45 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,47 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,63 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 193 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 8,62 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 123 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 57,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 292 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 361 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,71 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,19 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 2,58 | - | - | - | 1 | 1745 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 515 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 515 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 5,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 1,41 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 1,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 9,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 1,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 24,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 135 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
