Code: BRC0083F
Description: Meat, beef, dried, desalted, cooked, without oil (average of several samples), BrazilBos taurus << Carne, boi, salgada, dessalgada, cozida, s/ óleo (média várias amostras: charque, seca, jerked beef), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1127-----Calculado
Energykcal269-----Calculado
Moistureg48,85,1645,856,14421,1681Analítico
Total carbohydratesg0,05-----Calculado
Available carbohydratesg0,05-----Calculado
Proteinsg31,64,2426,936,44421,1681Analítico
Lipidsg15,9-11,921,921681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg3,620,792,924,724421,1681Analítico
Cholesterolmg106-10011321681Analítico
Total saturated fatty acidsg7,65-4,8010,521681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg6,85-5,408,3021681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,40-0,400,4021681Analítico
Trans fatty acidsg0,67-0,400,9321681Analítico
Calciummg13,8-12,814,93801,1681Analítico
Ironmg2,67-1,883,4521681Analítico
Sodiummg1692-1442194321681Analítico
Magnesiummg12,4-11,912,82801,1681Analítico
Phosphormg91,6-82,410021681Analítico
Potassiummg87,8-86,089,621681Analítico
Zincmg6,89-6,097,7021681,1747Analítico
Coppermg0,05-0,030,0721681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcgtr---21681Analítico
Vitamin Amcgtr---21681Analítico
Vitamin Dmcg0,00----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg3,12----1742Atribuído
Thiaminemg0,03-tr0,0521681Analítico
Riboflavinmg0,07-0,060,0721681Analítico
Niacinmg1,91-1,502,3221681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---21681Analítico
Cobalamin (B12) mcg1,76----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Assumido
Folatemcg11,1----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatg0,00------
Vegetable proteing0,00------
Animal proteing31,64,2426,936,44421,1681Analítico

Data source:

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1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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