Code: BRC0080C
Description: Brazilian fruit,´Jambo´, raw, BrazilEugenia malaccensis L. << Jambo, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 82 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 19 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 92,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 6,49 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 1,42 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,89 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 5,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,45 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total monounsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 13,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,14 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 21,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 14,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 18,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 134 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 1,18 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 3,77 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,89 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/