Code: BRC0075T
Description: Green beans, pods, fresh, cooked, drained, without oil, unsalted, BrazilPisum sativum L. << Ervilha, em vagem, fresca, cozida, drenada, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 149 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 35 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 88,5 | - | 88,0 | 88,9 | 2 | 1536 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 8,11 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 3,26 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,73 | - | 2,27 | 3,18 | 2 | 1536 | Analítico |
Lipids | g | 0,25 | - | 0,21 | 0,29 | 2 | 1536 | Analítico |
Fiber | g | 4,84 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,46 | - | 0,43 | 0,48 | 2 | 1536 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,16 | - | - | - | - | - | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 11,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Iron | mg | 0,54 | - | - | - | - | - | Calculado |
Sodium | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Magnesium | mg | 12,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Phosphor | mg | 68,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Potassium | mg | 77,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Zinc | mg | 0,46 | - | - | - | - | - | Calculado |
Copper | mg | 0,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Selenium | mcg | 0,65 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 19,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 9,76 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,49 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,02 | - | - | - | - | - | Calculado |
Niacin | mg | 0,38 | - | - | - | - | - | Calculado |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 4,03 | - | - | - | - | - | Calculado |
Folate | mcg | 21,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 2,73 | - | 2,27 | 3,18 | 2 | 1536 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1536 - Carvalho OT. Carotenóides e composição centesimal de ervilhas (Pisum sativum L.) cruas e processadas [dissertação]. São Paulo: Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 2007. 93 p.