Code: BRC0062K
Description: Mousse, dry mix, prepared (average of several flavours), Brazil << Mousse, mistura p/, preparada (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 653 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 155 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 67,0 | 2,32 | 64,3 | 68,5 | 3 | 323 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 21,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 21,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 5,17 | 0,91 | 4,50 | 6,20 | 3 | 323 | Analítico |
| Lipids | g | 5,26 | 0,16 | 5,08 | 5,40 | 3 | 323 | Analítico |
| Fiber | g | 0,12 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 0,73 | 0,24 | 0,58 | 1,00 | 3 | 323 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 46,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 3,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 85,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 33,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 17,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 104 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 127 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 0,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 46,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 13,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/