Code: BRC0032G
Description: Milk, cow, with coffee, powder, Brazil << Leite, vaca, c/ café, em pó, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1708-----Calculado
Energykcal404-----Calculado
Moistureg3,76---1163Analítico
Total carbohydratesg70,0-----Calculado
Available carbohydratesg69,1-----Calculado
Proteinsg15,3---1163Analítico
Lipidsg7,23---1163Analítico
Fiberg0,84---1163Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg3,79---1163Analítico
Cholesterolmg22,9----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg4,38----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg1,91----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,13----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,25------
Calciummg433---1598Analítico
Ironmg0,23----1742Atribuído
Sodiummg152----1742Atribuído
Magnesiummg52,7----1742Atribuído
Phosphormg345----1742Atribuído
Potassiummg1024----1742Atribuído
ManganesemgNA------
Zincmg1,52----1742Atribuído
CoppermgNA------
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,05----1742Atribuído
Thiaminemg0,25----1742Atribuído
Riboflavinmg1,13----1742Atribuído
Niacinmg7,73----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,00----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg2,99----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg0,00----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

163 - Badolato ESG, Carvalho JB, Tavares M, Aued-Pimentel S. Determinação dos ácidos eicosapentaenóico (EPA) e docosahexaenóico (DHA) em óleo de sardinha (Sardinella brasiliensis) brasileira e em suplementos alimentares à base de óleo de sardinha. Rev Inst Adolfo Lutz. 1991; 51(1/2): 75-81.
598 - Verruma-Bernardi MR, Damásio MH, Valle JLE, Oliveira AJ. Elaboração do queijo mozarela de leite de búfala pelos métodos tradicional e da acidificação direta. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 138-44.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).