Code: BRC0022G
Description: Yogurt, natural, low fat, Brazil << Iogurte, natural, desnatado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ203-----Calculado
Energykcal48-----Calculado
Moistureg87,5-85,989,22326,1681Analítico
Total carbohydratesg7,04-----Calculado
Available carbohydratesg7,04-----Calculado
Proteinsg4,04-3,834,242326,1681Analítico
Lipidsg0,42-0,320,522326,1681Analítico
Fiberg0,00---1326Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,97-0,861,072326,1681Analítico
Cholesterolmg4,41---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg0,27---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,13---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsgNA------
Trans fatty acidsg0,01---11681Analítico
Calciummg181---11681Analítico
Ironmgtr---11681Analítico
Sodiummg68,9---11681Analítico
Magnesiummg13,8---11681Analítico
Phosphormg126---11681Analítico
Potassiummg210---11681Analítico
Zincmg0,59---11681Analítico
Coppermgtr---11681Analítico
Seleniummcg1,70----1745Atribuído
Vitamin Amcg4,64----1742Atribuído
Vitamin Amcg4,64----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,00----1742Atribuído
Thiaminemgtr---11681Analítico
Riboflavinmg0,25---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,51---11742Atribuído
Vitamin Cmg0,40---11681Analítico
Folatemcg10,1----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing4,04-3,834,242326,1681Analítico

Data source:

326 - SA Fábrica de Produtos Alimentícios Vigor. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).