Code: BRC0022G
Description: Yogurt, natural, low fat, Brazil << Iogurte, natural, desnatado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 203 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 48 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 87,5 | - | 85,9 | 89,2 | 2 | 326,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 7,04 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 7,04 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 4,04 | - | 3,83 | 4,24 | 2 | 326,1681 | Analítico |
Lipids | g | 0,42 | - | 0,32 | 0,52 | 2 | 326,1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 326 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,97 | - | 0,86 | 1,07 | 2 | 326,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 4,41 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 0,27 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,13 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Trans fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 181 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 68,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 13,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 126 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 210 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,59 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 1,70 | - | - | - | - | 1745 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 4,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 4,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,25 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,51 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 10,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 4,04 | - | 3,83 | 4,24 | 2 | 326,1681 | Analítico |
Data source:
326 - SA Fábrica de Produtos Alimentícios Vigor. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
