Code: BRC0021F
Description: Meat, beef, hindquarter, without fat , grilled, without oil, unsalted, BrazilBos taurus << Carne, boi, quarto traseiro, s/ gordura, grelhada, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 930 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 221 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 56,3 | 4,36 | 51,2 | 65,3 | 8 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 32,1 | 4,42 | 22,2 | 35,9 | 8 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 10,4 | 7,45 | 2,42 | 27,0 | 8 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,21 | 0,21 | 0,72 | 1,39 | 8 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 98,7 | 13,4 | 80,3 | 125 | 8 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 5,62 | 3,32 | 2,03 | 11,7 | 8 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 5,21 | 3,08 | 1,90 | 11,5 | 8 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,25 | 0,09 | 0,10 | 0,40 | 8 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,25 | 0,23 | 0,04 | 0,72 | 8 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 5,01 | 1,58 | 4,03 | 8,84 | 8 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,73 | 0,60 | 1,60 | 3,55 | 8 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 60,6 | 9,40 | 51,6 | 82,8 | 8 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 23,5 | 4,73 | 13,9 | 28,3 | 8 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 257 | 54,7 | 135 | 308 | 8 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 358 | 67,6 | 204 | 420 | 8 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 5,75 | 1,57 | 3,89 | 8,09 | 8 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,11 | 0,04 | 0,05 | 0,17 | 8 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 8 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 8 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,48 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | 0,02 | - | 0,04 | 8 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,10 | 0,09 | 0,03 | 0,30 | 8 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 3,32 | 1,45 | 1,46 | 4,93 | 8 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,05 | 0,06 | - | 0,16 | 8 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 32,1 | 4,42 | 22,2 | 35,9 | 8 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
