Code: BRC0019G
Description: Yogurt, whole, peach, Brazil << Iogurte, integral, pêssego, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 283 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 67 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 85,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 9,43 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 8,72 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 2,34 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,72 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,64 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 8,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 1,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,60 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 88,7 | 8,95 | 82,4 | 95,1 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,31 | 0,36 | 0,05 | 0,56 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 41,3 | 6,11 | 37,0 | 45,6 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,38 | 0,82 | 6,80 | 7,96 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 52,9 | 17,9 | 40,2 | 65,6 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Potassium | mg | 85,3 | 47,0 | 52,1 | 118 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,30 | 0,00 | 0,30 | 0,30 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,01 | 0,01 | 0,00 | 0,02 | 2 | 1064,1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 1,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 26,7 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 26,4 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,38 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 5,77 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1064 - Ressinetti NA, Oliveira E, Filli SP, Porfírio DM. Estudo do conteúdo mineral de iogurtes naturais e com sabor de frutas comercializados na cidade de São Paulo, Brasil. Arch Latinoam Nutr. 2001; 51(2): 210-5.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
