Code: BRC0017G
Description: Yogurt, whole, strawberry, Brazil << Iogurte, integral, morango, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 356 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 84 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 80,8 | - | 76,9 | 84,6 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 13,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 13,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,63 | - | 2,54 | 2,71 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Lipids | g | 2,09 | - | 1,85 | 2,33 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,11 | - | 0,00 | 0,22 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,66 | - | 0,63 | 0,68 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 7,49 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 1,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 97,8 | - | 94,6 | 101 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,23 | - | - | 0,45 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 41,9 | - | 37,7 | 46,2 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,92 | - | 7,80 | 8,04 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 61,5 | - | 49,6 | 73,5 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Potassium | mg | 92,1 | - | 52,4 | 131 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,30 | - | 0,29 | 0,30 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,03 | - | 0,02 | 0,04 | 2 | 228,1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 7,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
228 - Torres EAFS, Campos NC, Duarte GML, et al. Composição centesimal e valor calórico de alimentos de origem animal. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 145-50.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
