Code: BRC0014K
Description: Sweet, milk, creamy (average of several samples), Brazil << Doce, leite, cremoso (média de diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1335-----Calculado
Energykcal316-----Calculado
Moistureg27,40,8426,828,64228,321,422,1681Analítico
Total carbohydratesg58,8-----Calculado
Available carbohydratesg58,8-----Calculado
Proteinsg6,120,875,387,224228,321,422,1681Analítico
Lipidsg6,260,545,906,883228,321,1681Analítico
Fiberg0,000,000,000,002321,422Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,380,241,041,554228,321,422,1681Analítico
Cholesterolmg20,9---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg1,38---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg4,03---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg2,04---11681Analítico
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg195---11681Analítico
Ironmg0,07---11681Analítico
Sodiummg120---11681Analítico
Magnesiummg16,3---11681Analítico
Phosphormg140---11681Analítico
Potassiummg259---11681Analítico
Zincmg0,53---11681Analítico
Coppermg0,02---11681Analítico
Seleniummcg2,75---11742Atribuído
Vitamin Amcg39,2----1681,1742Calculado
Vitamin Amcg38,2----1681,1742Calculado
Vitamin Dmcg0,17----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,17----1742Atribuído
Thiaminemg0,05---11681Analítico
Riboflavinmg0,26---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,32---11742Atribuído
Vitamin Cmgtr---11681Analítico
Folatemcg11,2----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

228 - Torres EAFS, Campos NC, Duarte GML, et al. Composição centesimal e valor calórico de alimentos de origem animal. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 145-50.
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.
422 - Demiate IM, Konkel FE, Pedroso RA. Avaliação da qualidade de amostras comerciais de doce de leito pastoso - composição química. Ciênc Tecnol Aliment. 2001; 21(1): 108-14.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).