Code: BRC0014G
Description: Yogurt, whole, apple, Brazil << Iogurte, integral, maçã, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ283-----Calculado
Energykcal67-----Calculado
Moistureg84,4----201,228,1681Atribuído
Total carbohydratesg10,2-----Calculado
Available carbohydratesg10,0-----Calculado
Proteinsg3,00----201,228,1681Atribuído
Lipidsg1,63----201,228,1681Atribuído
Fiberg0,23----201,228,1681Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,74----201,228,1681Atribuído
Cholesterolmg5,43----1681Analítico
Total saturated fatty acidsg1,01----1681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,51----1681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,07----1681Analítico
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg101---11064Analítico
Ironmg0,27---11064Analítico
Sodiummg48,2---11064Analítico
Magnesiummg8,80---11064Analítico
Phosphormg47,6---11064Analítico
Potassiummg149---11064Analítico
Zincmg0,17---11064Analítico
Coppermg0,01---11064Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,07----1681Analítico
Thiaminemg0,03----1681Analítico
Riboflavinmg0,12----1681Analítico
Niacinmgtr----1681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,02----1681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,31----1742Atribuído
Vitamin Cmgtr----1681Analítico
Folatemcg6,02----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

201 - Bragagnolo N, Rodriguez-Amaya DB. Colesterol, lipídios totais e ácidos graxos em cortes de carne bovina. In: XV Congresso SBCTA. Resumos dos trabalhos. 1996; Poços de Caldas.
228 - Torres EAFS, Campos NC, Duarte GML, et al. Composição centesimal e valor calórico de alimentos de origem animal. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 145-50.
1064 - Ressinetti NA, Oliveira E, Filli SP, Porfírio DM. Estudo do conteúdo mineral de iogurtes naturais e com sabor de frutas comercializados na cidade de São Paulo, Brasil. Arch Latinoam Nutr. 2001; 51(2): 210-5.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).