Code: BRC0005L
Description: Spice, curry, powder, BrazilKenko, << Curry, em pó, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1388 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 334 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 7,74 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 61,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 28,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 12,3 | - | - | - | 1 | 336 | Calculado |
Lipids | g | 11,6 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
Fiber | g | 33,2 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 6,61 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 1,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 7,25 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,52 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 531 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 19,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 52,6 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Magnesium | mg | 257 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 371 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 1183 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 4,76 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 20,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 3,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,71 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 56,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 12,3 | - | - | - | 1 | 336 | Calculado |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
336 - Sakura Nakaya Alimentos Ltda. Dados analíticos internos.337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
